Välj en sida

Whiskyprovning Stockholm

Vill du prova Whisky i Stockholm?

Varför inte lära dig mer om världens mest omtyckta dryck i Stockholm.

UPPLEVELSE: Whiskyprovningen i Stockholm inleds med med en tillbakablick om Whiskyns historia och alla praktiska tips du behöver veta om denna ädla dryck. En Whiskyprovning Stockholm ger dig kunskapen om att skilja mellan en skotte, irländare och en amerikan. Inför whiskyprovningen kan du även välja om det är endast från ett av dessa länder som du vill fördjupa dina kunskaper inom. Du får alltid prova minst fyra olika whiskysorter under varje whiskytillfälle.

ÅLDER: från 20 år

VARAKTIGHET: Ca 1,5-3 timmar

ORTER: Stockholm

PRIS: 395 kr/person

GREATDAYS: Stockholms Whiskyprovning inleds med att ni får en genomgång över hur tillverkningsprocessen för Whisky går till. För att tillverka Whisky krävs – korn, vatten och jäst – men vad är det som gör variationen så oändlig? Under whiskyprovningen i Stockholm reder vi ut de olika begreppen och du får ta del av Whiskyns historia. Vad är det som gör att olika Whiskysorter smakar och doftar olika och vad skiljer egentligen destileringsprocessen åt mellan skottar, irländare, kanadänsare och amerikaner?

ÅLDER: från 18 år

VARAKTIGHET: Ca 2 timmar

ORTER: Stockholm

PRIS: 495 kr/person

LIVE IT: En inspirerande whiskyprovning Stockholm innehållande whiskyns spännande historia, tillverkningsprocess, smaker, lukt, utseende, och lagringen. Whiskyprovningsledaren förklarar begreppen och ni smakar olika whiskysorter och jämför skillnader och likheter. Utöver allt detta testas whiskys och jämförs med olika regioner!

ÅLDER: från 18 år

VARAKTIGHET: Ca 1,5-2 timmar

ORTER: Stockholm

PRIS: 495 kr/person

HAPPY DAY: Whiskyprovningen i Stockholm inleds med att ni får flera olika whiskysorter presenterade för er. En erfaren sommelier berättar whiskyns historia, hur drycken framställs och vilka whiskysorter som passar perfekt till olika tillfällen. I whiskyprovning Stockholm ingår fyra till sex sorter.

ÅLDER: från 20 år

VARAKTIGHET: Ca 2 timmar

ORTER: Stockholm

PRIS: 449 kr/person

© 2019 whiskyprovning.nu